Praktijk

Hartelijk welkom in onze tandartspraktijk
Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen bij het bereiken én behouden van een optimale mondgezondheid. Tijdens onze kennismaking verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Daarnaast vragen wij u de gezondheidsvragenlijst in te vullen. Zo willen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.

Openingstijden
Op maandag van 8.00 uur - 21.00 uur
Op dinsdag t/m vrijdag van 8.00 uur - 17.00 uur

Uw afspraak
Wij behandelen uitsluitend op afspraak. Lukt het niet uw afspraak na te komen? Zeg deze dan minimaal 24 uur van tevoren af, anders wordt de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Pijnklachten
Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.15 uur en 11.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen tijdens ons spoedspreekuur. Indien de praktijk gesloten is, hoort u op het antwoordapparaat het nummer van de dienstdoende tandarts.

Medische gegevens
Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties en afwijkingen.

Privacyregeling en geheimhouding
Patiënteninformatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).

Klanttevredenheid
Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de balieassistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden
De betaling van behandelingen gaat via factoringbedrijf Famed. Verdere informatie over de betalingsvoorwaarden kunt u hier vinden.

U kunt voor behandelingen boven de 150 euro een begroting krijgen.

Meningsverschil
Indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar in gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde) en om bemiddeling vragen.